Shopping

Shopping i Krabi och Ao Nang

Du hittar både marknader och shoppingstånd i Ao Nang. Här kan du köpa alla tänkbara souvenirer. Du hittar allt från klädesplagg till piratkopierade CD- och DVD-skivor på marknader och i shoppingstånd i gemytliga Ao Nang. Du hittar en marknad i närheten av Ao Nang Shooting Range som har öppet fram till 19.00 varje dag. Ta chansen att fynda när du är i Krabi och Ao Nang.

Shoppingcenters

Inne i Krabi Town är utbudet större än i Ao Nang. Här finns exempelvis Vouge Department Store som har allt från elektronik till kläder och restauranger. När och om du blir hungrig kan du äta på Dunkin Donuts, KFC, Swensen’s och the Pizza Company som alla ligger inne i Vogue Department Store. Du hittar varuhuset på Maharat Road som är huvudgatan i Krabi Town.

Walking Street i Krabi Town

Under helger – fredag till söndag – stänger man av huvudgatan i Krabi Town och gör om den till en Walking Street. Det är en trevlig tradition som ger dig chansen att köpa billiga hantverk och smycken av god kvalitet. Här kan du även dricka öl och äta mat samtidigt som du njuter av trevliga uppträdanden. Det brukar vanligtvis vara skolbarn som antingen dansar eller sjunger.

Shopping