Att göra

Roliga aktiviteter att göra i Krabi och Ao Nang

När du är i Krabi och Ao Nang ska du passa på att besöka en shooting range och ett vattenfall, hoppa bungyjump, prova på bergsklättring, forsränning och thaiboxning. Eller vill du hellre ta en cykeltur? Nedan kan du läsa om roliga och spännande aktiviteter för små och vuxna turister i Krabi och Ao Nang.

Besök Ao Nang Shooting Range

Norr om Ao Nang Beach ligger Ao Nang Shooting Range som har öppet från 9 till 20 varje dag. Här kan du prova allt från diverse Magnum-revolvrar och prickskyttegevär till maskingevär och shotguns. Det är bara till att sikta och skjuta. Ett tips är att använda hörselkåpor om du inte vill förlora hörseln.

Upplev vattenfall

Närmaste vattenfall räknat från Krabi är Nam Tok Huai To som ligger i Khao Phanombencha National Park. På thai betyder Nam Tok just vattenfall. Nam Tok Huai To är ett sällsynt vackert vattenfall som måste upplevas.

Hoppa bungyjump

I Krabi kan du hoppa bungyjump från 55 meter. Instruktörerna kommer från Danmark och Thailand och man följer endast dansk standard. Öppettider är 9 till 18 och fri transfer ingår i priset. Är du modig nog att hoppa bungyjump?

Prova bergsklättring

Railey Beach har blivit ett Mekka för bergsklättrare. Hur det kommer sig är för att klättring på alla nivåer finns tillgängliga här. För den som vill börja klättra rekommenderas Hot Rock Climbing School som grundades redan 1994. Den äldsta skolan för klättrare på Railey Beach är

Hänförs av forsränning

Ge dig ut på forsränning i Krabi! Det är spännande att känna naturkraften i starka strömmar och det är lätt att bli hänförd. Avrunda äventyret på en ATV eller på elefantryggen. I priset – cirka 1 200 Baht – ingår inte bara försäkring och transfer utan även flytväst, frukt, lunch och en erfaren och kunnig guide.

Lär dig thaiboxning

Norr om Noppharatthara Beach ligger Ao Nang Krabi Stadium. Här utövas thaiboxning som är Thailands nationalsport och matcher anordnas måndag till fredag klockan 21.00 under högsäsong men bara på fredagar under lågsäsong. Biljettpriser varierar beroende på hur nära ringen du önskar sitta.

Att göra